Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت سیاحتی علیصدر از بازدید ۱۸ هزار گردشگر طی تعطیلات چند روز گذشته از این جاذبه طبیعی خبر داد و گفت: حضور این میزان گردشگر نوید بخش رونق گردشگری در استان همدان و این منطقه است.

به گزارش خبرنگار برنا از همدان، مدیرعامل شرکت سیاحتی علیصدر از بازدید ۱۸ هزار گردشگر طی تعطیلات چند روز گذشته از این جاذبه طبیعی خبر داد و گفت: حضور این میزان گردشگر نوید بخش رونق گردشگری در استان همدان و این منطقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریم ملکی اظهار کرد: استقبال هموطنان در این تعطیلات از مجموعه طبیعی و تاریخی غار علیصدر بسیار چشمگیر و بعد از تعطیلی طولانی مدت ناشی از کرونایی قابل توجه است.

وی با بیان اینکه فصل گردشگری استان همدان با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه ۶ ماهه اول سال است، خاطرنشان کرد: غارعلیصدر از ۲۶ اسفند سال گذشته تا ششم خرداد جاری ۱۳ میلیارد تومان درآمد از محل بازدید گردشگران داشته که ۹ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان آن هزینه نگهداری و ارائه خدمات شده است. 

وی با بیان اینکه بیشتر بازدیدکنندگان غار گردشگران داخلی هستند، افزود: دراین مدت میزبان تعدادی گردشگر خارجی از کشور عراق نیز بودیم و توسعه گردشگری خارجی نیز با توجه به آرزآوری آن در دستور کار قرار دارد.

۲۲۱ هزار نفر از مناطق گردشگری و اماکن تاریخی استان همدان دیدن کردند

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان نیز به خبرنگار ایرنا گفت: بیش از ۲۲۱ هزار نفر از اسفندماه سال گذشته تاکنون با سفر به این استان از مناطق و جاذبه‌های گردشگری، طبیعی، تفریحی و تاریخی این دیار دیدن کرده‌اند.

علی خاکسار افزود: در این میان، جاذبه‌های تاریخی استان همدان با بیش از ۸۰ هزار گردشگر، بیشترین آمار بازدید کننده را به خود اختصاص داده است. 

وی با بیان اینکه همچنین در این مدت ۲۳ هزار گردشگر در استان همدان اقامت داشته‌اند، اظهار داشت: چهار هزار و ۶۰۰ گردشگر از این تعداد در هتل‌ها و مابقی نیز در مجتمع‌های گردشگری، مهمانپذیرها و هتل آپارتمان‌ها، ‌اقامتگاه‌های بوم‌گردی، خانه‌مسافرها و  اقامتگاه‌های موقت استان همدان اسکان داشته‌اند.  

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان تصریح کرد: مجموعه تفریحی غار علیصدر، کتیبه‌های گنجنامه، تپه عباس آباد، آرامگاه بوعلی، آرامگاه باباطاهر و تپه هگمتانه در صدر بازدید و علاقه گردشگران در جریان سفر به استان همدان قرار دارد.

انتهای پیام

حسین بحیرایی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: همدان کریم ملکی غار علیصدر مدیرعامل شرکت سیاحتی علیصدر هزار گردشگر استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۳۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند

محمدرضا جوفار گفت: در منطقه مکران ظرفیت‌هایی از جمله گردشگری، ترانزیت و منابع طبیعی وجود دارد. استفاده از تمام این ظرفیت‌ها می‌تواند وابستگی به درآمدهای فروش نفت و گاز را از بین ببرد.

 

محمدرضا جوفار کارشناس جغرافیای سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در رابطه با ظرفیت‌های مغفول مانده منطقه مکران، گفت: ظرفیت‌های منطقه مکران بسیار زیاد است که متاسفانه در چند دهه اخیر مغفول مانده است. مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی و بیانات خود به توسعه دریامحور اشاره داشتند اما بنظر می‌رسد عزم جدی برای توسعه دریامحور در کشور وجود ندارد.

 

جوفار درباره ظرفیت‌های موجود در این منطقه اظهار کرد: منابع طبیعی از جمله نفت و گاز و موقعیت جغرافیایی، از مهم‌ترین ظرفیت‌های مکران به‌شمار می‌رود. این منطقه با دسترسی به کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان و هند و همچنین با دسترسی به دریاهای آزاد موقعیت جغرافیایی خاص و می‌توان گفت بی‌نظیری دارد.

 

وی افزود: مهم‌ترین ظرفیتی که مقداری روی آن تمرکز شده اما هنوز ضعف دارد، بحث گردشگری است. صرفا بحث گردشگری تجاری یا خرید نیست؛ گردشگری‌های متفاوتی از جمله گردشگری انرژی، ورزشی، طبیعی و فرهنگی که به جفرافیای سیاسی ربط دارد می‌تواند صورت بگیرد.

 

این کارشناس جغرافیای سیاسی در رابطه با اینکه چه مسیرهایی برای توسعه این منطقه وجود دارد گفت: زیرساخت‌هایی از جمله حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و هوایی می‌تواند ایجاد شود. این ظرفیت‌ها می‌تواند مکران را به یک هاب بزرگ و چند منظوره تبدیل کند. همچنین می‌تواند آسیای مرکزی را به دریای آزاد متصل کند و برای ما ارزآوری و رونق را به دنبال داشته باشد.

 

جوفار با اشاره به اینکه این منطقه می‌تواند اثرات ملی و بین‌المللی از جمله ارزآوری داشته باشد و با برقراری ارتباط بین قومیت‌های مختلف باعث ایجاد اتحاد می‌شود، گفت: بهره‌وری از منابع طبیعی، یکی از فرصت‌هایی است که به آن توجه نشده است. توسعه صنایع فرآوری، ارتقای کیفیت زندگی مردم این منطقه و توجه به صنعت گردشگری از جمله اقداماتی است که می‌تواند در این منطقه صورت بگیرد.

 

این کارشناس در پایان درباره ارزآوری این منطقه اظهار کرد: ارزآوری این منطقه به چند مولفه بستگی دارد. بهره‌وری اصلی می‌تواند از صنایع و برداشت از معادن صورت بگیرد. همچنین مبحث گردشگری و ترانزیت، از ظرفیت‌های دیگر این منطقه محسوب می‌شود.  با اطمینان می‌گویم که اگر از ظرفیت‌های این منطقه به صورت کامل استفاده شود، وابستگی کشور به نفت و گاز از بین می‌رود.

دیگر خبرها

  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • (تصاویر) جاذبه‌های گردشگری و طبیعی آستارا
  • احداث بزرگترین پارک نوری موضوعی کشور در مجتمع گردشگری صفه اصفهان
  • نجات ١٠ گردشگر در منطقه تفریحی غار زینگان
  • ساماندهی هرچه سریع ساحل گیسوم
  • آنتالیا طی ۴ ماه از ۲ میلیون و ۶۶ هزار و ۹۶۲ گردشگر خارجی میزبانی کرد
  • تصاویر | طبیعت بهاری کردستان
  • ساعت فعالیت اماکن تفریحی شرکت توسعه سیاحتی سپاهان در سالروز شهادت امام صادق (ع)
  • بازدید مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از مراکز خرید گندم در خوزستان