Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان استاندار همدان بر توزیع سفر در مسیرهای گردشگری مختلف در کشور تاکید کرد و گفت: با توجه به وضعیت خشکسالی باید بر روی گردشگری توجه بیشتری داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، علیرضا قاسمی‌فرزاد پنج‌شنبه چهارم فروردین در جلسه ستاد خدمات سفر اظهار کرد: اقدامات بسیار ارزشمندی از یک ماه پیش انجام شد و پیش‌بینی این بود که امسال سفر با رعایت ضوابط و انجام واکسیناسیون انجام شود که طبق پیش‌بینی هم‌وطنان ما امسال توانستند به راحتی به سفر بروند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: استان همدان با توجه به ویژگی‌های خود در آثار تاریخی، طبیعی و میراث‌فرهنگی، مقصد گردشگری بسیار خوبی برای مسافران است. باید یک برنامه هدفمند و علمی را در بخش گردشگری در کشور طراحی کنیم تا سفرها توزیع شود.

اسناندار همدان ادامه داد: بسیاری از هم‌وطنان ما در تعطیلات راهی شمال کشور می‌شوند که طبق آمار درصد قابل توجهی از سفرها را به خود اختصاص داده است. این حجم، مشکلات زیادی را ایجاد می‌کند. پس از اتمام سفرها معمولا انباشتی از مشکلات از جمله حجم زیاد زباله در استان شمالی به وجود می‌آورد. 

وی ضمن  تقدیر از حضور داوطلبان هلال احمر در تمامی عرصه‌ها، به ویژه در ایام سفر گفت: داوطلبان خالصانه در سراسر مسیرها حضور دارند و خدمات مختلف را به موقع ارائه می‌کنند. 

قاسمی‌فرزاد گفت: دستگاه‌های خدمات‌رسان ما تلاش کردند در طول مدت فضای مناسبی را برای گردشگران ایجاد کنند. علیصدر به عنوان یکی از بزرگترین آثار طبیعی شگفت‌انگیز که در استان ما قرار دارد، دو سال تعطیل بود. برای بازگشایی آن با مشکلات زیادی مواجه شدیم. 

وی افزود: به چند دلیل سعی کردیم مشکلات غار علیصدر را حل و مسیر را هموار کنیم. به هر شکل هم‌وطنان ما علاقمند هستند از این شگفتی بازدید کنند. مراکز اقامتی ما از بسته بودن غار علیصدر و شرایط کرونا آسیب دیده و برخی در حال ورشکستگی بودند. از این رو خواستیم گردش مالی در این حوزه ایجاد شود. همچنین از سوی واحدهای گردشگری مختلفی مثل افراد شاغل در برگزاری تورهای مختلف و راهنمایان گردشگری که آن‌ها نیز متاثر از این شرایط بودند، درخواست‌هایی برای بازگشایی غار علیصدر وجود داشت.

استاندار همدان یادآور شد: ۱۸۰۰ جاذبه استان همدان ثبت شده است. حدود ۱۰۰ اثر هم شناسایی شده که بسیار ارزشمند هستند. پیگیری‌های بسیار خوبی برای ثبت منظر تاریخی شهری «از هگمتانه تا همدان» انجام شده است. غار علیصدر هم باید حتما ثبت جهانی شود. 

قاسمی فرزاد اظهار کرد: با توجه به مشکلات ناشی از کمبود آب و کاهش نزولات آسمانی، لاجرم باید به سمت توسعه گردشگری پیش رویم. کشاورزی، صنعت و معدن نیاز به آب فراوان دارد که با توجه به مشکلات خشکسالی، ضرورت توسعه گردشگری دوچندان می‌شود. کیفیت بخشی به خدمات حمل و نقل ریلی در دستور کار ما قرار دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سفرهای نوروزی خشكسالي گردشگري استانی فرهنگی و هنری غار علیصدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۴۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دادسرا رکن اصلی تشکیل پرونده است

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، حجت الاسلام والمسلمین حسین طهماسبی در نشست با قضات دادسرای عمومی و انقلاب یزد، اظهار داشت: شاکله پرونده در دادسرا بسته می شود و بسیار مهم است که این پرونده تا قبل از صدور قرار و ارسال به محاکم جزایی از حیث تحقیق و مدارک مورد نیاز کامل باشد.

وی تصریح کرد: دادسرا خط مقدم تشکیل پرونده و محل پر تردد ارباب رجوع دستگاه قضایی است که باید از حیث نیروی انسانی، امکانات و تجهیزات در اولویت برنامه ریزی قرار گیرد.

رئیس کل دادگستری استان یزد توجه به ابعاد و لایه های پنهان دستورات و تصمیمات قضایی را خواستار شد و بیان کرد: تصمیمات قضایی می تواند در امنیت روانی، اجتماعی، اقتصادی و ... جامعه اثر گذار باشد، که از این رو توجه و دقت به لایه های بعدی تصمیمات از سوی قضات مورد تأکید است.

حسین طهماسبی افزایش صبر و بردباری را لازمه کار قضایی دانست و گفت: بیش از دانش قضایی، حلم، بردباری، صبر و شکیبایی مقام قضایی است که می تواند مشکلات را حل، مردم را آرام و آرمش خاطر را به مراجعین ارائه دهد.

رئیس کل دادگستری استان یزد، حل مشکلات اداری و فرایندی را منوط به ارائه راهکار های اجرایی و عملیاتی عوامل دخیل در موضوع ذکر کرد و گفت: در بسیاری از مواقع در بازدیدها و بازرسی ها، مسائل و موضوعاتی به عنوان گلایه و یا مشکلات اداری و فرایندی طرح می گردد که انتظار است مدیریت مجموعه برای حل آن اقدام نماید، اما باید توجه داشت، معمولا بهترین و کاملترین راهکار حل مشکلات نیز از سوی همان عوامل دخیل می تواند ارائه گردد.

شایان ذکر است در اولین بازدید رئیس کل دادگستری استان یزد از مجموعه دادسرای عمومی و انقلاب یزد، ضمن سرکشی به چند شعبه، یک جلسه نیز با تمام قضات دادسرا با حضور دادستان و معاون قضایی رئیس کل منعقد شد.

دیگر خبرها

  • کارنامه سیاست‌های مسکن پس از انقلاب
  • امام جمعه همدان: مطالبه‌گر‌ مشکلات مردم خواهم بود
  • راه حل مشکلات جامعه باید در نظام تعلیم و تربیت، آموزش داده شود
  • کارنامه سیاستهای مسکن پس از انقلاب و نتایج آن در یک قاب
  • شوراها عرصه ظهور حضور مردم در حکمرانی هستند
  • کشت سیر مزیت بی‌نظیر استان همدان
  • تشکیل کارگروه رفع موانع سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری ساوجبلاغ
  • قانون‌گذاری باید در کنار نظارت قرار گیرد
  • دادسرا رکن اصلی تشکیل پرونده است
  • منطقه گردشگری کولیدر بروجرد مهیای توسعه و سرمایه گذاری