Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا علیرضا قاسمی فرزاد در جمع نیروهای کاری غارعلیصدر با تبریک اعیاد شعبانیه اظهار داشت: به دنبال شیوع ویروس کرونا بیشتر اماکن و مراکز گردشگری از جمله غارعلیصدر تعطیل شدند بنابراین نه تنها این مکان درآمدی در این مدت نداشته است بلکه هزینه های صورت گرفت که زیان انباشته محسوب می شود.

وی افزود: علت طرح تحقیق و تفحص از غارعلیصدر این است که درآمد کسب شده از غارعلیصدر صرف هزینه ها شده و حقوق دولتی پرداخت نشده است و طبق آخرین بررسی های صورت گرفته مجموعه علیصدر ۱۷ میلیارد تومان به دولت بدهکار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بالاترین مقام اجرایی استان همدان بیان کرد: پرداخت نکردن حقوق دولتی توسط مجموعه غارعلیصدر سبب انفصال از خدمت شماری از مدیران فعال در این مجموعه شده است و مسئولتی به این افراد داده نمی شود.

قاسمی فرزاد ادامه داد: دیوان محاسبات در حال بررسی دیون دولتی غارعلیصدر است بنابراین احتمال افزایش رقم ۱۷ میلیارد تومان بدهی این مجموعه بسیار زیاد است.

وی با بیان اینکه مدیریت منابع انسانی در گذشته به خوبی انجام نشده و همه درآمدها هزینه شده است با این وجود علاقه مند به ساماندهی نیروی کاری فعال در این مجموعه و تعیین تکلیف نیروهایی که هم اینک بیکارند هستیم.

استاندار همدان گفت: شهرستان کبودرآهنگ از نظر رنگ بندی در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارد و با توجه به مصوبه ستاد کرونا از ۵۰ درصد ظرفیت این مجموعه می توان بهره گرفت.

قاسمی فرزاد از نیروهای بیکار این مجموعه خواست با صبر و تحمل منتظر فروکش کردن کرونا، افزایش شمار بازدید کنندگان از غار علیصدر، پذیرش گردشگر در هتل و رونق دوباره این مجموعه و بازگشت مجدد به فعالیت باشند.

وی اظهار داشت: از مدیران مجموعه علیصدر خواسته شده بر اساس میزان جذب مسافر و بازدید کننده به تدریج نسبت به افزایش پرسنل و به کار گرفتن مجدد آنها اقدام کنند.

استاندار همدان از نیروهای بومی این منطقه که در غارعلیصدر فعال هستند خواست تنها به فکر کار در این مجموعه نباشند بلکه از فضای گردشگری ایجاد شده توسط غارعلیصدر برای ایجاد درآمد پایدار و راه اندازی خانه های بوم گردی، مشاغل جانبی و صنایع دستی استفاده کنند. 

به گزارش ایرنا، علیصدر تنها غار تالابی ایران و از معدود غارهای آبی و بزرگ‌ترین غار آبی جهان در ۷۵ کیلومتری شهر همدان واقع در ارتفاعات ساری قیه نزدیک روستای علی‌صدر شهرستان کبودراهنگ در استان همدان واقع شده‌ است. 

مجموعه گردشگری علیصدر که از اسفند ۹۹ به دلیل شرایط خاص کرونا تعطیل بود، اوایل تیرماه جاری فعالیت دوباره خود را با مجوز ستاد کرونا آغاز کرد که این بازگشایی خیلی دوام نداشت و دوباره با محدودیت های سراسری اواخر مرداد تعطیل و پس از گذشت آن و بازگشایی دوباره با مصوبه ستاد کرونا در روز هشتم شهریور تعطیل شد.

غار علیصدر امروز پنجشنبه ۱۶ اسفند و در آستانه سال جدید با پیگیری های استاندار همدان بازگشایی شد.

برچسب‌ها غار عليصدر استانداری همدان علیرضا قاسمی فرزاد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: غار عليصدر استانداری همدان علیرضا قاسمی فرزاد غار عليصدر استانداری همدان علیرضا قاسمی فرزاد استاندار همدان قاسمی فرزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۱۶۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت رئیسی روز به روز به مشکلات کارگران اضافه کرد

آفتاب‌‌نیوز :

ناصر چمنی، رئیس سابق کانون انجمن صنفی کارگران ایران، درباره عمده مطالبان کارگران ایران در سال ۱۴۰۳ به سایت انتخاب گفت: عمده‌ترین مطالبات جامعه‌ی کارگری از دهه هفتاد شروع شد؛ وقتی که دادنامه ۱۷۹ از طریق دیوان عدالت اداری آمد و عنوان شد که در کار‌های مستمر، کارفرما می‌تواند قرارداد موقت ببندد و شروع مشکلات کارگری آغاز شد. هیچ دولتی برای حل این مسأله گام برنداشت و شاهد این هستیم که بیش از ۹۷ درصد جامعه‌ی کارگری با قرارداد‌های موقت و سفید امضا و یا قرارداد‌های ۲ ماهه و ۳ ماهه کار می‌کنند که بزرگترین دغدغه جامعه‌ی کارگر همین مسأله عدم امنیت است. امنیت خود به خود آرامش بخش است، اما اگر نباشد، از نظر روانی برای نیروی کار خیلی اثرات بدی دارد. از اواسط دهه هشتاد با روی کار آمدن احمدی نژاد و بحث هدفمندی یارانه‌ها که آن زمان هم کارگران مخالف آن بودند، باعث شد تورم شدیدی شکل بگیرد و دستمزد کارگران را هم در آن سال ۱۰ درصد مصوب کردند. این اتفاقات باعث شد معیشت کارگر، بعد از امنیت شغلی از دست برود.

او افزود: متأسفانه دولت‌های بعد از احمدی نژاد هم در بحث معیشت کار خاصی نکردند. بحث امنیت و ایمنی شغلی هم برای کارگران یک دغدغه است. ما نسبت به استاندارد‌های جهانی وضعیت خوبی در حوادث کار نداریم. جامعه‌ی کارگری یعنی ۵۰ درصد جمعیت کشور؛ با اتفاقی که در بحث دستمزد افتاد، جامعه‌ی کارگری فهمید که دولت علاقه‌ای به حقوق کارگران ندارد. کارگران ۱۴ هزار شهید دادند، اما تنها جامعه‌ای که نادیده گرفته شده، جامعه‌ی کارگری است.

وی در ادامه در رابطه با مشکلات ایجاد شده برای کارگران در دولت رئیسی بیان کرد: دولت رئیسی هم نه تنها مشکلی را حل نکرد، بلکه روز به روز به مشکلات جامعه‌ی کارگری اضافه کرد. در دو سال گذشته افزایش دستمزد‌های کمتر از تورم تصویب شد و سال ۲۷ درصد و امسال ۳۵ درصد، بدون امضای نماینده کارگران اجرایی شد. امسال که مصوبه‌ی مزد را بدون امضا نماینده کارگران ابلاغ کردند، یک ضربه‌ی خیلی بزرگ به جامعه‌ی کارگری بود. تشکل‌های کارگری و نمایندگان آن‌ها را نادیده گرفتند و بدون در نظر داشتن نظر مثبت کارگران، هر کاری دلشان خواست کردند. درصد نادیده گرفته شدن کارگران، در دولت رئیسی بیشتر از تمام دولت‌ها بوده است.

چمنی درباره لزوم گفتگو با جامعه‌ی کارگری از سوی دولت گفت: شعار امسال به مشارکت مردم اشاره می‌کند؛ وقتی جامعه‌ی کارگری را به نان شب محتاج می‌کنیم، نباید انتظار داشته باشیم که مشارکت خیلی بالایی داشته باشند و رشد اقتصادی به دست بیاوریم. به نظر من هنوز هم دیر نشده است، اگر دولت می‌خواهد کاری بکند، باید اول حرف‌های جامعه کارگری را بشنود و شرایطی که امسال برای دستمزد به وجود آوردند را اصلاح کنند. باید دل جامعه‌ی کارگری به کار کردن گرم شود تا تمام نیروی جوان ما وارد شغل‌های کاذب نشوند.

دیگر خبرها

  • رسیدگی مستمر به مشکلات خانواده زندانیان نیازمند بوشهر
  • امام جمعه همدان: مطالبه‌گر‌ مشکلات مردم خواهم بود
  • خبر مهم از قانون کار و قرارداد کارگران/ وزیر کار: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت است
  • کارگران نساجی بروجرد در انتظار حل مشکلات کارخانه
  • حضور استاندار همدان در منزل شهید محمد رنجنوش
  • کارگران مهم‌ترین رکن مدیریت شهری هستند
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • دولت رئیسی روز به روز به مشکلات کارگران اضافه کرد
  • رسیدگی به پرونده های رفع تداخلات ارضی از اولویت‌های دستگاه قضایی است
  • مجلس دوازدهم به وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی رسیدگی کند