Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت سیاحتی علیصدر همدان موافقت کردند.

به گزارش برنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز سه شنبه(۵ بهمن ماه) بررسی تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت سیاحتی علی صدر همدان  در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گرفت.

فتح الله توسلی نماینده مردم بهار و کبودر آهنگ در مجلس شورای اسلامی به عنوان طراح این تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت سیاحتی علیصدر همدان انتقاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پایان نمایندگان با ۱۶۷ رای موافق با تحقیق و تفحص از غارعلیصدر همدان موافقت کردند.

در متن گزارش تقاضای تحقیق و تفحص از غارعلیصدر همدان آمده است: غار علیصدر به عنوان یک موهبت الهی و یک ظرفیت بررگ و مهم توریستی در شهرستان کبودراهنگ واقع شده است و سالیانه میزبان صدها هزار گردشگر داخلی و خارجی است چنانکه قبل از کرونا ۶۰۰ هزار نفر از این غار بازدید کردند.

 در ادامه این گزارش آمده است: این غار با ده‌ها میلیارد تومان درآمد به عنوان یک فرصت طلایی برای توسعه منطقه محسوب می‌شود و بر اساس آمار و اطلاعات موجود درآمد این غار در پنج سال گذشته علیرغم کرونا ۱۲۵ میلیارد تومان بوده است. علاوه بر اینکه صدها میلیارد تومان از طریق املاک اطراف غار که اجاره داده می شود درآمد کسب می‌شود.

در ادامه این متن آمده است: علیرغم این همه درآمد، اداره کل میراث فرهنگی استان همدان این غار را به ۸۰۰ میلیون تومان در سال به شرکت سیاحتی علیصدر اجاره داده است. ضمن اینکه شرکت سیاحتی علیصدر اخیرا توسط دیوان محاسبات به دلیل عدم پرداخت حقوق دولتی به پرداخت ۱۷ میلیارد تومان محکوم شده که حکم در مرحله اجراست.

در این متن تحقیق و تفحص تاکید شده است: از سوی دیگر کارگران زحمتکش غار که سالیان سال است در شرایط نامطوب و سخت مشغول فعالیت هستند با حداقل حقوق مواجه بوده و ده‌ها نفر از آنها اخراج شده‌اند یا قراردادهای ناعادلانه با آنها منعقد شده و تاکنون شاهد تجمعات مختلف از سوی کارگران بوده‌ایم که آخرین آن اوایل هفته جاری شهریور ۱۴۰۰ در مقابل استانداری همدان بوده است.

در متن تحقیق و تفحص یادآور شد: وضعیت حقوق‌های دریافتی اعضای هیات مدیره، مدیران دفتر مرکزی شرکت، قراردادها و نحوه استخدام‌ها، هزینه‌ها ودرآمدها، کمک‌های شرکت سیاحتی به افراد و نهادها و ادارات، نوع و نقش استانداری  و ...همچنان در هاله‌ای ازابهام قراردارد. اگر درآمد متوسط سالیانه این شرکت را سالیانه ۲۵ میلیاردتومان درنظر بگیریم این شرکت فقط در ۱۰ سال گذشته ۲۵۰ میلیارد تومان درآمد داشته است و مشخص نیست با این همه درآمد چرا اکنون قادر به تامین حقوق کارگران خود نیست و پس اندازی هم برای شرایط امروز ندارد و کارگران را به بیمه بیکاری معرفی نموده وغار را تعطیل کرده‌اند.  

در ادامه این متن آمده است: همه ساله و تقریبا هرماه شاهد تصادفات منجر فوت در مسیرهای منتهی به غار هستیم که به شدت حادثه خیز هستنددر حالی که این امکان وجود دارد با درآمدهای غار حداقل مانع مرگ ده‌ها نفر شد یا حداقل امکانات مناسب در اطراف غار ایجاد کرده است.

در این متن خاطرنشان شد: این موارد و مسائل مهم دیگر ضرورت تحقیق و تفحص از عملکرد، مدیریت درآمد و هزینه و سایر مسائل مرتبط با غار علیصدر را ضروری ساخته است لذا در راستای احقاق حقوق مردم و انجام وظایف نمایندگی درخواست تحقیق وتفحص از غار علیصدر در سه دهه گذشته  امری ضروری است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جلسه علنی حقوق مجلس شورای اسلامی نمایندگان مجلس شورای اسلامی همدان تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت سیاحتی علیصدر میلیارد تومان علیصدر همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۴۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم

مسلم صالحی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و کاهش مالیات تولیدکننده که در این لایحه هدف قرار گرفته است، گفت: با توجه به اینکه یکی از سیاست‌های دولت بحث عدالت‌محوری در بحث اخذ مالیات است هر کس که درآمد بیشتری دارد باید به همان نسبت مالیات بیشتری هم پرداخت کند.

وی بیان کرد: در حال حاضر عدالت مالیاتی در کشور ما محقق نشده است و خیلی از افراد با درآمد‌های بالا وجود دارند که از کارمند و کارگر مالیات کمتری پرداخت می‌کنند.

صالحی افزود: این امر باعث نوعی نارضایتی در بین عموم مردم به‌خصوص بخش شفاف اقتصاد شده است. کارمند و کارگر قبل از اینکه حقوق خود را دریافت کنند مالیات آن را می‌پردازند، اما برخی از افرادی که درآمد بالایی دارند مالیاتی پرداخت نمی‌کنند و یا به میزان خیلی کمی این مالیات‌ها را پرداخت می‌کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دولت به همین دلیل لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم را به مجلس ارسال کرده تا به وضعیت مالیات‌ستانی در کشور سروسامانی بدهد و هم اینکه شفافیت و عدالت مالیاتی که دو حلقه مفقوده سیستم مالیات‌ستانی هستند، محقق شود.

نماینده مردم اقلید در مجلس بیان کرد: اگر با توجه به وضعیت تورمی موجود میزان مالیات با توجه به سطح توانایی افراد اخذ شود قطعا می‌تواند سطح رضایتمندی بیشتری ایجاد کند.

وی ادامه داد: در شیوه مالیات‌های مستقیم که در کشور‌های پیشرفته دنیا در حال اجرا است شرایط مالیاتدهندگان مثل خانوار، تعداد اعضای خانواده، هزینه‌های تحصیلی و ... لحاظ می‌شود.

صالحی ضمن انتقاد از اینکه در سیستم مالیات‌ستانی فعلی این مسائل لحاظ نمی‌شود، گفت: از سوی دیگر باید سطح معافیت مالیاتی را افزایش دهیم که در لایحه معافیت مالیاتی تولید از ۱۵ درصد به ۲۵ درصد کاهش یافته است از سوی دیگر می‌توانیم مودیان جدید مالیاتی و پایه‌های جدید مالیاتی را شناسایی کنیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر اینکه ما به دنبال کاهش درآمد‌های مالیاتی دولت نیستیم بلکه به دنبال این هستیم که به صورت عادلانه مالیات اخذ کنیم، اظهار کرد: هدف از این لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم است. وقتی بر اساس مجموع درآمد افراد از آنها مالیات اخذ شود خود به خود می‌تواند شرایط مردم را در وضعیت تورمی فعلی بهبود ببخشد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • پیکر مطهر شهید «محمد رنجنوش» در گلزار شهدای همدان آرام گرفت
  • پیکر شهید تازه تفحص شده با حضور پرشور مردم همدان تشییع شد
  • یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟
  • کارنامه سیاست‌های مسکن پس از انقلاب
  • بابایی کارنامی: درآمد کارگران ساختمانی طبق قانون باید از فرمول مشخصی محاسبه شود
  • کارنامه سیاستهای مسکن پس از انقلاب و نتایج آن در یک قاب
  • بابایی کارنامی : درآمد کارگران ساختمانی طبق قانون باید از فرمول مشخصی محاسبه شود + فیلم
  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم
  • ساعت فعالیت اماکن تفریحی شرکت توسعه سیاحتی سپاهان در سالروز شهادت امام صادق (ع)
  • پیش‌بینی‌های ناامیدکننده فروش آیفون در چین