Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک فعال حوزه گردشگری با تأکید بر اینکه علیصدر فقط یک غار نیست و حکم شاهرگ حیاتی و اقتصادی استان را دارد، گفت: بی لیاقتی مدیران شاهرگ اقتصادی همدان را پاره کرده است و کسی جرأت نمی‌کند حرفی بزند، سازمان بازرسی کل کشور باید این موضوع را پیگیری کند.

به گزارش قدس آنلاین، محمد سوزنچی در نشست "بررسی تأثیر تعطیلی غار علیصدر بر گردشگری همدان" با اشاره به اینکه غار علیصدر سالانه ۷۰۰ هزار بازدید کننده دارد، اظهار کرد: با احتساب بلیت ۴۰ هزار تومانی، ۲۸ میلیارد تومان درآمد علیصدر از بلیت غار است اما در مجموعه شرکت سیاحتی علیصدر دو برابر این درآمد از دیگر بخش‌ها نیز به دست می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شرکت سیاحتی علیصدر سه سهم دارد که عبارتند از شهرداری، سازمان همیاری شهرداری و سازمان ایرانگردی و جهانگردی، بنابراین سه سازمان دولتی تصمیم می‌گیرند هیئت مدیره چه کسانی باشند و هیئت مدیره، مدیرعامل را انتخاب می‌کند.

سوزنچی تصریح کرد: شرکتی که در سال‌های گذشته می‌توانست سالی۵۰ میلیارد تومان درآمد داشته باشد در حال حاضر چه آورده‌ای دارد و چگونه سرمایه‌گذاری کرده است؟ افتخار علیصدر در چهار ساله اخیر این است که همدان ۲۰۱۸ را پشتیبانی کرده که کل بودجه آن دو میلیارد تومان می‌شده است؟

علیصدر حیات خلوت استانداری است

وی با تأکید بر اینکه بسیار شنیده‌ایم که علیصدر حیات خلوت استانداری است، افزود: سرمایه گذارانی هستند که اعلام کرده‌اند اگر مدیریت علیصدر را تحویل بگیرند به اندازه هزینه‌های شهر همدان درآمد کسب می‌کنند. شرکت علیصدر با پتانسیل‌های بالا را چه کسی اداره می‌کند و این افراد چه کاری برای این شهر کرده‌اند؟

این دانش‌ آموخته رشته گردشگری مطرح کرد: مدیران استان به دنبال ثبت جهانی یک اثر برای جذب گردشگر هستند در صورتی‌که با توجه به اهمیت غار علیصدر در اغلب نقاط جهان نام علیصدر ثبت شده و شناخته شده است. این مدیران با غار با این اهمیت چه کرده‌اند که بخواهند با یک اثر جهانی انجام بدهند؟

وی در ادامه به شایعه ۷۰۰ هزار تومانی اجاره علیصدر اشاره کرد و افزود: آیا شرکت سیاحتی علیصدر این مبلغ را پرداخت کرد؟ آیا اگر این اتفاق برای یک شخص می‌افتاد از آن می‌گذشتند؟

مسئولان صورتجلسه تعطیلی شهریورماه علیصدر را ارائه دهند

این متخصص حوزه گردشگری با طرح این سوال که چرا با صاحبان علیصدر برخورد نمی‌شود؟ گفت: مدیران همدان اعلام کردند دلیل تعطیلی علیصدر کرونا است اما سندی وجود دارد که تصمیم ستاد کرونا برای تعطیلی غار تا ۳۰ مردادماه بوده و از یک شهریورماه هیچ تصمیمی در این ستاد ثبت نشده است بنابراین باید بررسی شود که آیا ستاد کرونای استان از یکم شهریور به بعد تصمیمی برای تعطیلی غار گرفته است و اگر جواب مثبت است صورتجلسه را ارائه دهند.  

چرا به جز علیصدر هیچ یک از غارهای ایران تعطیل نشد؟

سوزنچی ادامه داد: هیچ کسی حق ندارد سازه گردشگری که پایه‌های آن بر اساس اصول کرونا تنظیم شده است را تعطیل کند، چه کسی مجوز تعطیلی غار را داده است؟ چرا هیچ یک از غارهای ایران تعطیل نشده است؟ چرا تله کابین گنجنامه بسته نیست؟ چرا یک بنیاد اقتصادی پایدار گردشگری که همه دنیا آرزویش را دارند باید این بلا سرش بیاید؟

وی پاسخ تمام سوالات مطرح شده در بالا را عدم کفایت لازم مدیریت دانست و اظهار کرد: به دلیل عدم شفافیت و بر اساس شنیده‌ها گزارش مالی سالانه علیصدر دو میلیارد است پس مابقی کجا رفته است؟ آژانس "علیصدرمهر" از ابتدای فروردین سال ۹۹ تعطیل شد چرا آژانس علیصدرمهر را منحل نمی‌کنند؟ چطور شرکتی بعد از چندین ماه تعطیلی هنوز پرونده‌اش باز است؟ چرا شرکت اعلام ورشکستگی نمی‌کند؟

چرا دولت باید هزینه کارکنان بیکار علیصدر را بپردازد؟

سوزنچی با تأکید بر اینکه علیصدر فقط یک غار نیست و حکم شاهرگ حیاتی استان همدان را دارد، مطرح کرد: بی لیاقتی مدیران شاهرگ اقتصادی استان را پاره کرده است و کسی جرأت نمی‌کند حرفی بزند. سازمان بازرسی کل کشور باید این موضوع را پیگیری کند. علاوه بر این چرا دولت باید هزینه کارکنان بیکار علیصدر را بپردازد؟ شرکت علیصدر برای حدود ۶۰۰۰ نفر به طور غیر مستقیم کسب درآمد می‌کرد که در حال حاضر درآمدشان قطع شده است.  

وی با اشاره به اینکه شهریور برگ برنده گردشگری همدان است، بیان کرد: استان همدان در ۳۶۵ روز سال ۶۰ روز گردشگری دارد، ۱۳ روز آن عید نوروز است، ۶ روز تعطیلات خرداد و بقیه آن از ۱۸ مرداد تا انتهای شهریورماه است، چرا در بهترین زمانی که می‌شد منطقه را نجات داد غار را تعطیل کردیم؟ چرا کیش بسته نشد؟ تردد کیش بیشتر است یا همدان؟ چرا تردد به کیش ممنوع نشد؟ چرا از ۱۸۰ هتل کیش یک هتل بسته نشد؟ این سوالات در حالی مطرح می‌شوند که غار علیصدر و کیش هر دو سایت گردشگری هستند.  

چرا مسئولان سندهای بالادستی را اجرا نمی‌کنند؟

سوزنچی با بیان اینکه دستورالعمل پروتکل‌های بهداشتی غار علیصدر اسفند ۹۸ تنظیم شد و هیچ گاه اجرا نشد، اضافه کرد: مسئولان استانی اگر نمی‌خواهند همدانی‌ها کسب درآمد کنند، روستاهایش منتفع شود و صنعتی در شهر به چرخه بیفتد واضح و شفاف بگویند، مردم به باور شهر گردشگری رسیده‌اند اما مسئولان این را باور ندارند و به سندهای بالادستی هم عمل نمی‌کنند باوجود سندهای بالادستی که در این رابطه وجود دارد و به صراحت گفته که محور توسعه استان باید بر مبنای گردشگری باشد اما مسئولان به آن عمل نمی‌کنند.  

علیصدر را ۲۰ سال عقب انداختند

این فعال حوزه گردشگری با بیان اینکه کرونا ۱۰ سال علیصدر را عقب انداخت و تعطیلی‌ها نیز ۱۰ سال آن را زمین زد، اظهار کرد: متأسفانه با این تعطیلی‌های بی حساب سرمایه‌گذار، زیرساخت‌ها و سرمایه‌های انسانی این حوزه از بین رفتند و بازگشت به روز اول سال‌ها زمان می‌برد.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: غار علیصدر گردشگری غار علیصدر تعطیلی غار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۴۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای پیش از ظهر جمعه در نشست با رؤسای مناطق آزاد، کارآفرینان و صنعتگران هرمزگان با تاکید بر لزوم داشتن صراحت لهجه در طرح مسائل و مشکلات، اظهار داشت: همه ما مأموریت داریم تلاش کنیم شعار سال تحقق پیدا کند و این هدف نیز با حرف و لفظ تحقق پیدا نخواهد کرد.

وی افزود: بدون نقش سپاری به مردم و بخش خصوصی نمی‌توانیم به جهش تولید دست پیدا کنیم از این رو تحقق شعار سال مستلزم رعایت الزامات و فراهم کردن پیش نیازهایی است که بخشی از آن متوجه فعالان اقتصادی و صنعتگران است و بخشی دیگر نیز متوجه حاکمیت می‌شود.

محسنی اژه‌ای با تاکید بر لزوم تلاش برای اصلاح کسانی که در حوزه صنعت یا اقتصاد دچار لغزش و خطا می‌شوند، خطاب به حاضرین گفت: شما بهتر از قاضی و بازپرس قادر به تشخیص هستید که هم صنفی‌تان با هدف ضربه به کشور دچار خطا شده با لغزش او حاصل از طمع بوده است.

رئیس قوه قضائیه ادامه داد: وقتی کسی بر اثر طمع دچار لغزش می‌شود باید نخست از سوی همکارانش یاری شود تا بتواند خطای خود را جبران کند، در صورتی هم که تعمداً جرمی مرتکب شده درخواست داریم قوه قضائیه را در تعقیب جرم و مجرم یاری کنید تا مجازات متناسبی برای خاطی و مجرم در نظر گرفته شود.

محسنی اژه‌ای با بیان اینکه قوه قضائیه خود را ملزم می‌داند که اصل تناسب در مجازات را در مواجهه با همه رعایت کند، بیان‌کرد: فرض کنید یک فعال اقتصادی مالیات پرداخت نکرده و یا از او شکایتی در حوزه مالی ثبت شده است، در این مواضع باید تناسب در برخورد رعایت شود چرا که اقدام به ممنوع‌الخروجیِ وی ممکن است اعتبار فرد را از بین ببرد و خسارات جبران ناپذیری به وی وارد شود.

وی با انتقاد از بازداشت فعالان اقتصادی به صرف قرار گرفتن در مظان اتهام و تاکید بر لزوم همراهی با تولیدگران گفت: در قوه قضائیه دنبال اصلاح کلیه رویه‌های معیوبی هستیم که بعضاً از گذشته مانده است و موجب می‌شود چرخه تولید متوقف شود چنانچه پیش‌تر قوانینی داشتیم که با اندازه معینی اتهام مالی حکم به دستگیری می‌شد و ما این قوانین را اصلاح کردیم.

رئیس قوه قضائیه با تاکید بر لزوم تغییر نگرش حاکمیت به فعالان بخش اقتصادی و خصوصی، گفت: تلاش همه ارکان حاکمیت باید معطوف به مانع‌زدایی از پیش روی تولیدگران باشد و در این راستا باید جلوی بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های خلق‌الساعه را که امکان پیش‌بینی نسبت به آینده تولید را می‌گیرد؛ گرفته شود.

محسنی اژه‌ای قراردادهای ضعیف را یکی از موانع امنیت سرمایه‌گذاری در کشور دانست و اظهار داشت: همه قراردادها به ویژه قراردادهای دولتی بایستی در نهایت اطمینان‌بخشی منعقد شوند و به حدی دارای استحکام باشند که تغییر دولت‌ها در آن‌ها خدشه وارد نکند.

کد خبر 6095603

دیگر خبرها

  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • تقدیر از معلمان و مدیران نمونه در همدان
  • چرا ترک‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کیش شدند؟
  • قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی
  • قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی است
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • تقدیر از معلمان و مدیران نمونه در همدان + تصویر
  • ساخت شهرک سیر برای تقویت زنجیره‌ ارزش پیگیری شود
  • تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • تعطیلی بناهای تاریخی و جاذبه های گردشگری کاشان