Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا تقوی گفت: ساخت هتل در کنار غارعلیصدر ثبت جهانی آن را با مشکل مواجه کرده است و با حل این موضوع این غار جهانی خواهد شد.

 به گزارش خبرگزاری برنا از همدان  روز سهشنبه در جمع خبرنگاران مطرح کرد: ساخت هتل در کنار غارعلیصدر ثبت جهانی آن را با مشکل مواجه کرده است و در صدد آن هستیم که با ایجاد اصلاحاتی که مانع از ثبت جهانی این مجموع بی نظیر شده است آن را به وزرات گردشگری و صنایع دستی ارایه دهیم و آمادگی داریم که تمام هزینه های این طرح  را تامین کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه غار علیصدر برند صنعت توریسم همدان و دروازده گردشگری است افزود: ماندگاری گردشگران غار سیاحتی علیصدر در همدان ساختار مناسب تری را می‌طلبد و باید استانداردسازی در سطح بین‌المللی انجام گیردو شرکت سیاحتی علیصدر برای ثبت جهانی این جاذبه بی نظیر پیشگام است

وی خاطرنشان کرد: علیصدر همانند نگینی در بین جاذبه های گردشگری ایران زمین می درخشد و گردشگران داخلی و خارجی، محققان و غارشناسان دنیا را مجذوب زیبایی منحصر به فرد خود کرده است .

تقوی  با بیان اینکه امنیت در گردشگری از اهمیت بالایی برخوردار است اظهار کرد: همدان در زمینه امنیت سرآمد است به طوری که یکی از رتبه‌های نخست را در زمینه امنیت در گردشگری را دارا می باشد 

وی با اینکه همدان از آب و هوای خوب و مناسبی  برخودار است مطرح کرد : همدان به لحاظ شرایط آب و هوایی و استعداد بالقوه‌ای که در گردشگری دارد، می‌تواند فضای مناسبی برای گردشگری باشد و باید زیر ساخت های آن را ایجاد و تقویت کنیم .

وی با تاکید بر اینکه کلاس گردشگری در دنیا رو به پیشرفت است افزود: آنچه برای استانداردسازی مورد نیاز است، باید به نتیجه برسانیم به طوری که راه علیصدر باید به عنوان پل ارتباطی همدان و علیصدر ارتقا یافته و ایمن‌تر باشد تا با سرعت بیشتری مسافران جا به جا شوند

تقوی ادامه داد: استان همدان دارای ظرفیت‌های بسیاری برای سرمایه گذاری است که باید برای جذب سرمایه گذار و رشد و توسعه اقتصادی استان، این ظرفیت‌ها به خوبی معرفی شوند

وی با تاکید بر ضرورت رفع موانع موجود در مسیر سرمایه گذاری‌های جدید در همدان، افزود: همه باید تلاش کنیم تا سرمایه‌گذاران مشکلات کمتری داشته باشند.

تقوی با بیان اینکه سالانه 600هزار  گردشگر از این جاذبه طبیعی بازدید می کنند عنوان کرد: طرح جامع توسعه گردشگری غارعلیصدر در دست مشاور است وبا توجه به اینکه  سالانه بیش از ۶۰۰ هزار گردشگر از این جاذبه طبیعی بازدید می کنند که باید مدت اقامت آنها را در استان افزایش داد

وی افزایش سطح ایمنی راه علیصدر را مهم دانست و گفت: ورود راه و شهرسازی در زمینه ارتقای ایمنی این جاده موثر است و امیدواریم با همکاری همه دستگاه‌های ذیربط بتوان این موضوع را حل و فصل کرد تا افزایش گردشگر را نیز شاهد باشیم

براساس آخرین آمار منتشر شده یونسکو  وی افزود: سال ۲۰۱۷ ایران ۲۲ اثر در فهرست میراث تاریخی، ۱۳ اثر در فهرست میراث فرهنگی ناملموس جهان و ۱۰ اثر در فهرست حافظه جهانی به ثبت رسانده است.

وی به ارائه ۵۰ درصد تخفیف علیصدر و سوئیت‌های گنجنامه از ۴ تا ۲۰ بهمن ماه اشاره کرد و گفت: احتمال دارد برای ایام ۲۲ بهمن نیز تخفیف در نظر گرفته شود

مدیرعامل شرکت سیاحتی علیصدر با تاکید بر اینکه به جشنواره زمستانی همدان باید به صورت پررنگ پرداخته شود افزود: همدان در ایام تابستان مسافران زیادی دارد اما زمستان همدان دیدنی است و برای جذب مسافر در ایام زمستان باید تبلیغات بیشتری انجام شود

 

وی در ادامه با اشاره به رویداد «ایران باشکوه» بیان کرد: این جشنواره اتفاق خوبی است و باید تلاش کنیم با این رویداد گردشگران را در فصل زمستان به همدان بیاوریم و ظرفیت‌های استان را به آن‌ها معرفی کنیم که در این راستا شرکت سیاحتی علیصدر تخفیف ۵۰ درصدی را از تاریخ ۴ تا ۲۰ بهمن را برای این مجموعه و مجتمع‌های عباس آباد در نظر گرفته است همچنین شرکت سیاحتی علیصدر از ۲۲ تا ۲۷ بهمن‌ در «جشنواره گردشگری» که در تهران برگزار خواهد شد، حضور پیدا می‌کند.

تقوی با اشاره به اینکه شرکت سیاحتی علیصدر آماده همکاری و سرمایه‌گذاری با شرکت‌های خارجی است، مطرح کرد: ضروری است طرح جامع علیصدر بازنگری شود چرا که اجرایی کردن طرح باید قابلیت اجرایی داشته باشد و با مصوب شدن طرح جامع بسته‌های سرمایه‌گذاری نیز آماده خواهد شد

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: غار علیصدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۷۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دزفول، دارای خاستگاه فرهنگی و تمدنی عمیق

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، دکتر محمد مهدی اسماعیلی در پیام ویدئویی خود به مراسم بزرگداشت ادیب دزفول گفت: خیلی مشتاق بودم در مراسم نکوداشت و تقدیر از شاعر عزیز و گرانقدرمان آقای دکتر محمدرضا سنگری در شهر مقاومت در دزفول عزیز حاضر شوم.

وی افزود: دزفول یکی از مهم‌ترین حوزه‌های دفاعی و افتخار آفرینیِ ما در دفاع مقدس بوده است؛ در دفاع مقدس شاید کنار خرمشهر عزیز بیشترین بازخورد، خاطره، قصه و بعضی وقت‌ها غصه در شهر عزیز دزفول به وجود آمده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: به هر حال اتفاق مهم دیگر این است که این خطه در کنار دفاع‌مقدس و حضور نورانی در ایام دفاع مقدس اساساً خاستگاه فرهنگی و تمدنی عمیقی را در پیشینه خود دارد.

دکتر اسماعیلی بیان کرد:دزفول در شمال خوزستان از هزاره‌های قبل از ورود اسلام عزیز تا امروز مهد تربیت فضلا، حکما، ادبا، فقها و سیاستمداران بزرگ و نجیب و شعرا و اهل قلم بسیاری بوده است.

وی گفت: کتاب افتخارات دزفول کتاب بسیار قطوری است و برای همچون منی و آن هم در چنین زمان کوتاهی شاید فرصت نباشد حتی قطره‌ای از این یم را بازگو کنم.

ولی به هر حال نمی‌شود به دزفول و سابقه پرافتخارش توجه کرد و یادی از اولین دانشگاه رسمی در تمام نقاط دنیا و قدیمی‌ترین دانشگاه، دانشگاه جندی شاپور نکرد.

وزیر فزهنگ و ارشاد اسلامی افزود: از دزفول عزیز یاد کرد و از بزرگانی، چون شیخ مرتضی انصاری خاتم الفق‌ها و المجتهدین نام نبرد، از دزفول عزیز نام ببریم و از بزرگان تاریخ‌سازش در ایام پیش از پیروزی انقلاب در ایام مبارزه و دفاع مقدس نام نبرد؛ تا به امروز دزفول و دزفولیان در پیشانی افتخارات این مرز و بوم درخشیده اند.

 

دکتر اسماعیلی افزود: از آقای دکتر محمدرضا سنگری به عنوان یکی از مهم‌ترین ادبای معاصر قدردانی و از نقش آفرینیشان در مبارزات قبل از انقلاب و در ایام دفاع‌مقدس نیز تقدیر می‌کنم.

 

وی ادامه داد: بسیاری از سرایندگان اشعار حماسی از اندیشه‌های ایشان وام گرفته‌اند و بسیاری از خوانندگان و هنرمندان نام نیک ایشان را در کنار آثارشان با افتخار ثبت کرده‌اند، امروز هم این شخصیت بزرگ برای کشور و مملکت ما نعمت است. 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان این پیام خود اظهار کرد: خوشحال هستم که مردم عزیز دزفول و مسئولان شهرستانی و استانی این همت را گمارده اند که از این شخصیت تابناک و این چهره ادبی که در عین حال معلمی دلسوز و محققی پژوهشگر و پرتلاش است تجلیل کنند.از راهی دور، از طریق فضای مجازی خدمت تک تک شما بزرگواران، آقای دکتر سنگری و همه شرکت کنندگان عزیز عرض سلام و ادب و احترام دارم، انشاالله به زودی توفیق داشته باشم و در دزفول عزیز حاضر شوم و خدمت عزیزانمان در آنجا از نزدیک عرض سلام و ارادت داشته باشم، در پناه خداوند متعال باشید.

دیگر خبرها

  • رکورد جدید ثبت شد | برقراری بیش از ۲۷۰۰۰ پرواز در ایام نوروز
  • حال و هوای حرم مطهر رضوی در ایام شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد
  • بیکاری ۸۰ درصدی خبرنگاران زن در افغانستان
  • حال و هوای حسینیه اعظم زنجان در ایام شهادت امام جعفرصادق(ع)
  • گره اندر گره
  • روستای فهرج کاندیدای بهترین روستا‌های جهانی گردشگری
  • دزفول، دارای خاستگاه فرهنگی و تمدنی عمیق
  • برگزاری مراسم شهادت امام صادق(ع) در هیئت میثاق با شهداء دانشگاه امام صادق(ع)
  • دزفول خاستگاه فرهنگی و تمدنی عمیقی در پیشینه خود دارد